Starta Iran-krigen 12. mai?

Del:

Denne artikkelen av Jan Hårstad ble lagt ut på derimot 15. mai:

Startet
derimot.no 15.05.2019

«Mye tyder på at verken Klassekampen eller Storhaug-Rustad-miljøet skjønner overvettes mye av verken Bannons prosjekt eller storkrigen som Israel presser USA til å lede. De er iallfall ute av stand til å forstå at Bannons «The Movement» vil jobbe i Europa for å aktivisere europeiske partier som politiske hjelpetropper for StorIsrael. Ingen vil forstå at Israel er iferd med å bli en verdensmakt.»

Forvirring og misforståelser
Først vil jeg si noen ord om maoistisk krigskunst som i all hovedsak bygger på Sun Zi 400 år før Kristus. Den gang var det bare to supermakter i verden og det var Kina og Persia. Begge stater har tusen år med erfaring med krig nedfelt i krigsfilosofiske verker.

Kuomintang som Kommunistpartiet i Kina førte borgerkrig mot, var utrustet med eksklusive våpen levert av Vesten. Folkehæren til maoistene var utrustet med elendige våpen og utstyr. Allikevel vant de. Hvordan kunne det skje?
Det skjedde fordi bondehæren var overlegen intelligente i krigføring.
Hemmeligheten var tilbaketrekning. Ble de angrepet – som i Yenan- trakk de seg ut men spredte seg slik at Kuomintang også måtte spre sine styrker for å nedkjempe dem. Da konsentrerte bondehæren store styrker for å ta ut en avdeling av Kuomintang og gikk så videre til neste. På det viset vant en primitivt utrustet hær over en mektig hær.

Den nåværende krigsfilosofien til USA er av Kuomintang-typen.
En angriper i hytt og vær: SørKinaHavet, Ukraina, Baltikum, Venezuela, Midtøsten. Selv om en har satt av 1 billion dollar for krigføring er dette den totale galskap. Nå sier New York Times at USA gjør istand 120 000 soldater til å krige mot Iran. Det skal da virke veldig skremmende, men det er jo ingenting skal de tvinge fram en regimeendring i Persia. Perserne har også sine krigsfilosofer av typen Sun Zi og Mao. US Marines kommer til å forsvinne i de iranske fjell og ørkener.

Klassekampen har satt hele fire journalister på å finne ut hva det var med Steve Bannon-møtet i Det Militære Samfunn fredag 10 mai 2019. Og Braanen har en egen spalte.
Mye tyder på at både deltagere og Klassekampen ikke forstår så mye av hva som er meningen med Bannons kontor i Brüssel: THE MOVEMENT.
Går man gjennom Bannons karriere ser en at han alltid har jobbet tett innpå harde zionister, i Hollywood, Breitbart som ble unnfanget i Israel og finansiert av Israel-lobbyens folk. Selv sier han at han er en «kristen zionist» og det er også hva John Bolton og Mike Pompeo er: krigere for Eretz Israel.

Naive Hege Storhaug skjønte ikke hvorfor Bannon var imot Koranbrenning og ikke bekjempet den «islamske fascismens inntog i Europa» (KK 14 mai).
Poenget er at Israel tilbyr seg – og har gjort det i flere år – å være arabernes høye beskytter i konflikten med ambisiøse Iran. Den ene etter den andre av arabiske stater kapitulerer for Israel, også stormakter som SaudiArabia og Egypt. Palestinerne får ikke lenger store penger fra de arabiske statene som legger om for allianse med Israel mot Shia-Iran.

Israel vil ikke ha konflikt med sine arabiske naboer i Midt-Østen. Zionismen nå har ingen interesse av Koranbrenning og konflikter med Islam. Den er heller opptatt av å bygge opp noe i Midtøsten som ligner på tilstanden i det sørlige Spania rundt år 1000 hvor jøder og muslimer befant seg i en allianse mot de kristne. Det er jo ikke Bannons sparepenger som går med på å bygge en allianse i Europa. Han har mektige krefter i ryggen for The Movement.

Han kan selvfølgelig snakke om ditt og datt, men selve hovedformålet med hans inngrep i europeisk politikk, er å omdanne de høyrepopulistiske partiene til allierte for Israel. Den nåværende ledelsen av EU ligger ikke på den linja, men går imot anneksjonen av Golan og Vestbredden og går imot krigsforberedelsene og sanksjonene mot Iran. Det er dette som Bannons «Movement» skal gjøre noe med, men ekstremt lite forstått av Rustad-Storhaug miljøet.

Som vi har vært inne på. Vi spådde at det umiddelbart ville komme falske-flagg operasjoner fra CIA-MOSSAD for å få fortgang i krigen mot Iran og de startet søndag ved angrepet på Fujariahs tanker flåte.
Og da ser vi – også som ventet – at Aftenpostens Midtøsten korrespondent umiddelbart koker i hop at det må være Iran som står bak dette, hjulpet av NUPI-forsker Kjetil Selvik. (14. mai 2019)

Og den israelske etterretningswebben Debka – som faktisk holder seg med mye realistisk – kaster seg også på dette at Den Iranske Marinen står bak denne sabotasjen. Men den var altfor veik til å finne plass på førstesidene i Vestens aviser og på tv. Personlig tror jeg den var litt mislykket denne falske-flagg sabotasjen. En tanker burde i det minste blitt senket. Dog tror jeg det kan sies slik: krigen mot Iran startet søndag 12. mai 2019.

Mye tyder på at verken Klassekampen eller Storhaug-Rustad-miljøet skjønner overvettes mye av verken Bannons prosjekt eller storkrigen som Israel presser USA til å lede. De er iallfall ute av stand til å forstå at Bannons «The Movement» vil jobbe i Europa for å aktivisere europeiske partier som politiske hjelpetropper for StorIsrael.

Ingen vil forstå at Israel er iferd med å bli en verdensmakt.